Светлина в косите и изящен силует на прическите

май 19, 2014 Няма коментари »
Светлина в косите и изящен силует на прическите

Френският бранд Stephan представи първо в салоните си в София новата колекция с акцент върху прецизните подстригвания и ефектната комбинация от близки цветове.
Този сезон фокусът и при трите визии от колекцията – къса, средна и дълга коса – е върху линията и подчертаването на елегантния женствен силует на прическата. Характерни са дължините в предната част и изключителния рисунък на подстригването. Бретонът остава актуален с дължина на нивото на веждите и леко деструктуриране по контура.
6
Формата е леко заоблена и при трите визии, но акцентът остава върху силуета.
5
Предложенията за средно дълга коса от колекцията включват специфична игра с дължините на тила, където правата линия е нарушена с по-къси кичури.
4
2
1
С тази колекция Stephan променя изцяло подхода към основния цвят, който и при трите предложения е всъщност комбинация от три цвята с по един тон разлика за плавен преход и хомогенен краен резултат. Ефирната игра с тези близки цветове буквално добавя светлина в косата. Базисните цветове са в по-тъмната гама – за основа се използва тъмна къпина с вариации до по-светъл нюанс на махагон. Единственият контраст идва от техниката, като фризьорите на Stephan използват малиново червено. Обемът може да се подчертае с акцент в бретона, както и дължините в предната и задната част.
С новата колекция Stephan издига обслужването в салоните си на следващо ниво и представя изцяло обновено меню с услуги, в което клиентите могат да проследяват всяка процедура в пълни детайли, да научат повече за уникални нови терапии и специални предложения, характерни само за сертифицираните салони Stephan.

Подобни Публикации

Напишете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *