Ледена кралица или Снежанка?

октомври 25, 2014 Няма коментари »
Ледена кралица или Снежанка?

Решили сте да отпразнувате брачният си съюз в края на годината и се чудите с каква прическа да блеснете пред олтара… Доверете се на Маги Т. – опитен стилист на сватбени фризури. Вижте най-добрите 5 булчински прически за студено време и по-високи деколтета.
5
1.Стегнат кок
Ако сте перфекционист в сърцето си, не е нужно да изглеждате по друг начин! Вие сте мечтали да сте балерина, а любимата ви приказна героиня е Снежанка. Пригладете косата си в стегнат кок. Добавете фиба, диадема или завършете с романтичен воал. Това е вашият стил, не се отказвайте и в този важен ден от него.
42.Блясък от 60-те
Голяма възможност за къдрокоси булки. Това е спокоен стил с класа и блясък. Изглежда невероятно в комбинация с високата яка на сватбената рокля. С подходящ аксесоар, ще се сдобиете с неповторима визия. Докоснете с женственост и нежност всички гости на събитието.
3
3.Френски привкус
Секси прическа, вдъхновена от парижкта модна сцена. Лесно може да се направи в домашни условия. Идеална възможност да разкриете красивият гръб на своята рокля.
24.Шик
Практически израз на шикозноста, този кок е фаворит за булките през цялата година. Просто се уверете, че сте поставили обилно лак за коса. Превърнете се в Ледената кралица на тържеството.
1
5.Нисък кок
Лесна и елегантна, това е печелившата сватбена прическа за повечето булки. Експериментирайте с външния вид на кока. Може да пробвате страничен бретон, за повече тайнсвеност.
Снимки: weddingideasmag.com

Подобни Публикации

Напишете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *